Despre Romnational

ROMNATIONAL S.R.L. Constanta si-a inceput activitatea in in 1994 fiind înregistrata la CCINAIMG cu nr. J13/4645/1994, avand codul fiscal nr. RO 6604618 si opereaza conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, deţinând licenţa de funcţionare nr. 0434/P din 01.04.2005 eliberata de către Inspectoratul General al Politiei Romane Direcţia Politiei de Ordine Publica, privind industria securitatii private, dupa cum urmeaza:

1. Paza si protectia persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor;
2. Monitorizare si interventie rapida pentru protectia obiectivelor;
3. Proiectare, instalare, intretinere sisteme de alarmare la efracţie si inceput de incendiu, control acces si CCTV;
4. Servicii de transport bunuri si valori.

Misiune

ROMNATIONAL urmareste sa devina lider in serviciile de securitate pe pieţele locale pe care activeaza, precum si sa cucereasca noi pieţe prin Imgservicii de calitate, personalizate in funcţie de necesitatile si caracteristicile fiecărui client. Astfel se antreneaza sa asculte si sa inteleaga nevoile clienţilor, sa elaboreze soluţii practice. ROMNATIONAL cauta permanent sa ridice standardele in ceea ce priveşte eficienta si rentabilitatea in beneficiul clienţilor, angajaţilor si acţionarilor.

Viziune

Membri activi ai unei industrii dinamice, aflate intr-o permanenta evoluţie, ne concentram eforturile pentru a atinge nivelul maxim de profesionalism si ne folosim experienţele acumulate pentru a oferi, intr-un timp cat mai scurt, cele mai bune soluţii pentru confortul si siguranţa clienţilor si partenerilor noştri. Indiferent de condiţiile si exigentele din domeniu, punem la dispoziţie servicii elaborate, la un “click” distanta.